Maatwerk Applicatie-ontwikkeling

Met onze maatwerk software bieden wij jou een oplossing die precies aansluit bij jouw bedrijfsprocessen. Zo lossen we problemen op waar geen standaard software voor beschikbaar is. Onze focus ligt bij het eindresultaat: een soepel werkende organisatie!


Working Grodan

Korte communicatielijnen met programmeurs

Als je wilt, dan zit je zelf met de software developer aan tafel. Zo wordt het heel snel duidelijk welke wensen haalbaar zijn. Wij bespreken altijd met je wat de directe impact is van bepaalde vraagstukken of oplossingen op de doorlooptijd. Alle programmeurs van Cell[0] zijn ook ondernemers. Daarom hebben we allemaal ook kennis van de businesskant. Wij bouwen zelf de apps en internettoepassingen en verdiepen ons ook in de achterliggende bedrijfsprocessen. Wij adviseren daardoor altijd een passende oplossing voor het vraagstuk. Wij werken standaard volgens SCRUM en Agile in sprints van twee weken. Dit stelt ons in staat om mee te bewegen met de wensen en dynamiek van onze opdrachtgevers.


Zo ontwikkelden we onder andere twee specifieke webapplicaties voor gemeenten: HIOR en MijnWijkplan. De applicaties worden op dit moment door zo’n 6 verschillende gemeenten gebruikt.


Technische expertise van mobile apps en webapplicaties

Soms is het belangrijk om te weten in welke systemen wij onze oplossingen bieden. Voor webapplicaties maken we gebruik van het Laravel framework (PHP) en VUE.js (Javascript) framework voor de interface. Het gebruik van deze tools en frameworks zorgen voor een solide basis en stelt ons in staat om op een gestandaardiseerde manier maatwerkapplicaties te ontwikkelen.

Bekijk onze cases om te weten te komen hoe we deze frameworks gebruiken om diverse webapplicaties te ontwikkelen.

Working php

Contact met Cell[0]