Mobile app development

Met onze mobile apps (iOS, Android of hybrid) bieden wij jou een oplossing die precies aansluit bij jouw bedrijfsprocessen. Zo bieden we een maatwerk app, als er geen standaard app beschikbaar is. Onze focus ligt bij het eindresultaat: een soepel werkende organisatie!


Working

Korte communicatielijnen met programmeurs

Als je wilt, dan zit je zelf met de software developer aan tafel. Zo wordt het heel snel duidelijk welke wensen haalbaar zijn. Wij bespreken altijd met je wat de directe impact is van bepaalde vraagstukken of oplossingen op de doorlooptijd.

Alle programmeurs van Cell[0] zijn ook ondernemers. Daarom hebben we allemaal ook kennis van de businesskant. Wij bouwen alle apps zelf en verdiepen ons ook in de achterliggende bedrijfsprocessen. Wij adviseren daardoor altijd een passende oplossing voor het vraagstuk. Wij werken standaard volgens SCRUM en Agile in sprints van twee weken. Dit stelt ons in staat om mee te bewegen met de wensen en dynamiek van onze opdrachtgevers.Ervaren app developers en techniek

Voor onze custom mobile apps maken we gebruik van het Ionic framework. Ionic stelt ons in staat om met een codebase native apps te ontwikkelen voor elk platform (iOS, Android, hybrid).

Bekijk onze cases om te weten te komen hoe we dit framework en de specifieke technieken gebruiken om de diverse mobile apps te ontwikkelen.

Working MijnWijkplan

Contact met Cell[0]