Over ons

Cell[0] is een collectief van creatieve programmeurs in Eindhoven. Voor onze klanten bouwen en ontwikkelen wij maatwerk mobile apps (native en hybrid), websites en webapplicaties. Jouw wensen en processen zijn leidend voor de uiteindelijke oplossing!

Als collectief pakken we maatwerktrajecten op voor andere organisaties. We werken daarbij op zowel op locatie van de klant als onderdeel van het team of volledig bij ons op kantoor. In (korte) sprints bouwen wij grote en kleine projecten. Regelmatig contact met onze klanten staat voor ons centraal. We bieden meerwaarde door niet alleen mee te werken, maar vooral ook mee te denken. We zien onszelf dan ook als (intern) team wat met je mee denkt en niet alleen maar uitvoert.

Kennis en ervaring

Wij maken al meerdere jaren gebruik van Laravel, Vue en Ionic. Wij bouwen onze maatwerkapplicatie's, native en hybrid apps zo, dat ze precies passen bij jouw processen, gebruikers en gegevens.

Ons werk
Collectief

De zelfstandige programmeurs van Cell[0] vormen een bont gezelschap. Op de website stellen we ons al kort voor. Kom gerust eens kennis maken en leer de mensen achter Cell[0] kennen.

Leer ons kennen
Ontstaan

Met 7 vrienden zijn wij Cell[0] gestart. We leerden programmeren en samen ondernemen. Als collectief komt iedereen tot zijn recht en maakt zijn/haar eigen keuzes. Zo blijven het bedrijf en de vriendschap intact.

De oorsprong
Borrel en sociaal

Een drankje op z'n tijd past binnen onze manier van werken. Het is ook de perfecte gelegenheid om ons te leren kennen. Wij maken graag met je kennis.

Na het werk

Ons werk

We ontwikkelen en bouwen maatwerkwebapplicaties, web applicaties, hybrid- en native-apps op basis van Laravel, Vue en Ionic. Je vindt alle informatie over onze diensten op een andere pagina.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door onze organisatiestructuur. Cell[0] is een zelfsturende en platte organisatie. Hierdoor zijn de onderlinge communicatielijnen kort, wat ons helpt bij het ontwikkelen van maatwerksoftware. Onze Agile-SCRUM-aanpak biedt ons en onze klanten transparantie en overzicht over voortgang en verwachtingen.


Cell[0], dat zijn wij

Diede Gulpers

Diede Gulpers

Laravel/Vue Developer

Ontwikkelt en verbetert graag bedrijfsstructuren, software en bedrijven.

Diede op LinkedIn Stuur Diede een mail

Annemarieke van Maris

Annemarieke van Maris

Laravel/Vue Developer

Ervaren, creatieve programmeur in Laravel & Vue.js, en de menselijke spellingschecker.

Annemarieke op LinkedIn Stuur Annemarieke een mail

Tomas Pieters

Tomas Pieters

Laravel/Vue Developer

Verkent graag nieuwe technologie├źn en houdt van sleutelen aan code.

Tomas op LinkedIn Stuur Tomas een mail

Bertus van Gerwen

Bertus van Gerwen

Account- & Projectmanager

Houdt zich bezig met onze business development, maar heeft gedegen kennis van en affiniteit met het IT-vak.

Bertus op LinkedIn Stuur Bertus een mail

Matijs Eijkemans

Matijs Eijkemans

Laravel/Vue Developer

Ontwikkelt liefst native iOS- apps of Ionic hybrid apps, maar weet ook goed de weg in de Firebase of Laravel backend.

Matijs op LinkedIn Stuur Matijs een mail

Edgar van Ispelen

Edgar van Ispelen

Laravel/Vue Developer

Heeft ruime ervaring in het bouwen van duurzame maatwerk applicaties.

Edgar op LinkedIn Stuur Edgar een mail


De oorsprong

In 2013 richtten 7 vrienden Cell[0] op als collectief. Wij leerden onszelf programmeren en plukken daar tot de dag van vandaag de vruchten van. We hebben ons allemaal steeds verder ontwikkeld, waardoor er ook echt specialismen zijn ontstaan. Sinds die tijd is er veel veranderd, maar de opzet en het vrije gedachtegoed zijn hetzelfde gebleven.

In de praktijk betekent dit dat alle leden van het collectief mede-eigenaar zijn van Cell[0]. Zodoende dragen we allemaal in gelijke mate bij aan de processen en koers van ons collectief. Innovatie staat bij het hele collectief voorop. Daarom ontwikkelen we onszelf niet alleen als bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak doorlopend.


Na het werk

Samen met een drankje de week afsluiten vinden we belangrijk voor de onderlinge samenhang en sociale structuur binnen het collectief. Het is ook een prima moment om ons eens informeel te treffen.

Heb je een goed idee voor een app of mooi business concept? Wij vinden het altijd leuk en inspirerend om contact te hebben met aanverwante bedrijven. Om van elkaar te leren, maar ook om eventueel samen te werken. Uiteraard combineren wij persoonlijk contact en inspirerende kennis met de nodige fun.

Neem contact met ons op en we nodigen je zeker een keer uit voor een drankje!


Contact met Cell[0]