Werken bij Cell[0]

Wil jij mede-eigenaar worden binnen een collectief van programmeurs? Cell[0] zoekt software developers, met interesse in ondernemen, die in een collectief willen werken aan toffe maatwerkprojecten.

Ondernemer & developer

Cell[0] is altijd op zoek naar ervaren developers die interesse hebben in ondernemen. In ons collectief krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en werk je samen of alleen aan toffe maatwerkprojecten. Naast het ontwikkelen van software zijn namelijk alle leden samen verantwoordelijk voor het runnen van het bedrijf.

We werken veel aan grote maatwerkprojecten. Hierin gebruiken we een Laravel backend, vaak in combinatie met een Vue.js frontend. We werken voornamelijk met een iteratieve aanpak, met een focus op automatische tests en Continuous Integration en Deployment.

Functieomschrijving

Jij bent een (ervaren) ontwikkelaar van maatwerkwebapplicaties, native iOS en hybrid mobile apps. Je kunt zowel zelfstandig, als in een team uit de voeten. Je bent gedreven om met de uitgewerkte applicatie de processen bij de klant daadwerkelijk soepeler en beter te laten verlopen. Daarom vraag je door bij opdrachten en zoek je uit waar wensen en specificaties vandaan komen. Je hebt zin om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op inhoudelijk, als op persoonlijk vlak.

Gevraagd wordt

Kennis en ervaring:

 • Ervaring met een of meer van onze omgevingen en aandachtsgebieden:
  • Backend (PHP/Laravel/MySQL)
  • Frontend (Vue.js/Angular)
  • Hybrid app (Ionic)
 • Ervaring met softwareontwikkeling binnen een team is een grote pré.
 • Interesse in doorlopende ontwikkeling op persoonlijk en inhoudelijk vlak.

Competenties:

 • Je hebt een ondernemersmentaliteit, ziet kansen en mogelijkheden.
 • Je bent een echte teamspeler, die over het eigen belang heen kan stappen ten gunste van het collectief.
 • Je bent leergierig en houdt van een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Het lijkt je leuk om een eigen bedrijf te hebben, met alle kansen, risico’s, vrijheden en onzekerheden die daar bij horen.
Wij bieden jou…

Veel vrijheid in het indelen van je dagelijks werk, juist omdat wij werken vanuit een collectief. Er is veel afwisseling en naast programmeren is er ruimte om bij te dragen en te sturen in de ontwikkeling van het bedrijf.

We werken zelfstandig voor andere bedrijven. Dit zorgt ervoor dat we zelf beslissen of we een project gaan doen, en op wat voor manier we dit opzetten en uitvoeren. Zo dragen we ook de verantwoordelijkheid voor de output en het resultaat.

We vormen allemaal samen het bedrijf. Daarom is er geen vastgesteld of voorspelbaar salaris. Alle leden delen voor een gelijk deel mee in de totale winst. In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, waardoor wij per persoon hetzelfde verdienen als een marktconform salaris in loondienst.

Kortom:

 • Afwisseling en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een gelijkwaardig aandeel in de onderneming.
 • Ondernemerschap, bij ons krijg je geen salaris maar winstdeling.
 • Autonomie over je eigen werkzaamheden. Jij bepaalt in grote mate waar en wanneer je waaraan werkt.
Bedrijfsprofiel

Cell[0] is een jong collectief (uit 2013) gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor internet en mobiel. Alle leden van het collectief zijn mede- eigenaar. We geloven in een non-hiërarchische structuur, waarbij de leden gelijkwaardig zijn. Basisprincipe is dat leden elkaar moeten kunnen vertrouwen. We zijn als collectief doorlopend bezig om onszelf te verbeteren. Zowel in de opzet van het bedrijf zelf, als onze eigen vaardigheden als developer. Leer ons kennen.

We laten ons inspireren door bedrijven als Semco, Valve, HolacracyOne en de celfilosofie van Eckart Wintzen.

Interesse? Neem dan contact op of stuur meteen je motivatiebrief met cv. Of neem gewoon contact op via: info@cell-0.com of +31 40 3041457


Contact met Cell[0]